Weybridge Project

0
Project Area Sq. Mtrs.
0
Floors
0
Rooms

Project Overview

The owner of this Weighbridge House wanted us to demolished a previous construction and Transform it into a modern functional Design.  The conversion included the installation of an ensuite to the bedroom New Kitchen, interior, flooring, sky light, extension and garden. New velux windows installed into the roof to give plenty of light. Flooring, lighting, electrical points and every other aspect of the conversion was completed to the highest of standards and to regulations.

A loft extension, built in conjunction with a ground floor extension, affords this family a huge amount of additional space and has created a extra bedroom and shower room in the new loft.

This ambitious renovation project also involved extending the house into both the side return and towards the rear, resulting in a striking wraparound extension. A courtyard was fashioned adjacent to the rear reception room to add an Extra Space with modern touch. To enhance the interior space, the entire outrigger floor was removed and lowered, creating a graceful four-step entry into the kitchen area. The lounge door was closed off, allowing for greater privacy, and a larger opening established between the front and rear reception rooms to foster a more open and interconnected living environment.

Project Type

Complete Home Renovations with a hyper-Modern appearance.

Weybridge Project Showcase